БРАВО, НОВИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК ГИ СОБРА СИТЕ КЛУЧЕВИ:, НИКОЈ ВО ШТИП ВЕЌЕ НЕМА ДА СЕ ВОЗИ ВО СЛУЖБЕНА КОЛА

October 26, 2021 intvaustralia 0

Како што најави ВМРО-ДПМНЕ во кампањата новите градоначалници од оваа партија нема да користат службени возила. Како што најавивме во време на финансиска криза ги […]

Мицкоски тврди дека „тигрите“ се распоредуваат во Охрид, Кочани и Битола: Не ги слушајте командантот и министерот

October 26, 2021 intvaustralia 0

„Тие кои треба да го спроведуваат законот тие се длабоко инволвирани во овој скандал, се увртачиле со криминогените структури со цел да го нападнат ВМРО-ДПМНЕ […]

Од 15 ноември започнуваат со работа и дискотеките и баровите, но под еден услов

October 26, 2021 intvaustralia 0

Владата на Македонија на денешната редовна 115-та седница, согласно моменталната епидемиолошка состојба во државата, на предлог на Комисијата за заразни болести ги донесе следните заклучоци: […]