Македонци, ајде да му помогнеме на овој човек – живее во мизерија, а се бореше за нашата земја!

October 13, 2021 intvaustralia 0

Во животот видел многу тешкотии, уште како мал морал да се соочи со најтешката борба, онаа за егзистенција на семејството… Четириесет и пет годишниот Слободан […]

Починала на бензинска пумпа на автопатот кај Велес: Докторката која прва пристигнала раскажа за тешката загуба на репрезентативката

October 13, 2021 intvaustralia 0

Јулија Партенко почина на 38-годишна возраст, а како што наведува велешкиот портал „ТиРековМиРече“, несреќниот настан се случил во близина на бензинска пумпа кај Градско, на […]

Прележаните па вакцинирани се со најдобар имунитет: Д-р Марија Здравковиќ за заштитата од корона

October 13, 2021 intvaustralia 0

Вакцинацијата е императив што се однесува до организацијата на здравствените служби и преживувањето, така што за мене е несфатливо некој да даде совет дека не […]