Битиќи: Македонија многу подобро се справува со енергетската криза од другите земји во регионот

September 22, 2022 intvaustralia 0

Вицепремиерот за економски прашања, Фатмир Битиќи, смета дека има доволно аргументи за продолжиување на кризната состојба во енергетиката за уште шест месеци. – Имаме доволно […]