МОМЕНТОТ КОГА ДАНЕЛА ПОБЕСНА-ДАНЕЛА, КОЈ Е АРКАН КЕРИМ – ПРАШАЊЕ ОД 160 МИЛИОНИ ЕВРА Арсовска фрли дрвја и камења по Мицкоски и побара тој да даде оставка (ВИДЕО)

September 18, 2022 intvaustralia 0

Откако му се обрати со жестоки зборови Арсовска побара од лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Мицкоски да поднесе оставка од раководството на партијата „Каде е шпицниот градоначалник […]

Децата во Швајцарија не трчаат по факултетски дипломи, гордост е да се биде пекар, молер, кројач, готвач

September 18, 2022 intvaustralia 0

Децата го учат тоа што вистински го сакаат, не трчаат по универзитетски дипломи. Горди се ако стекнат звање пекар, фризер, водоинсталатер, плочкар, заварувач, механичар, козметичар, […]