(ФОТО) Пејачот Спасен се всели во нов дом – колегата Благоја му отиде на освет и откри каде се наоѓа

September 21, 2022 intvaustralia 0

Покрај многубројните свадбени прослави и настапи на кои настапува пејачот, изминатиов период сподели новина во неговиот живот. Имено, пејачот се преселил во нов дом за […]