Голема забава во Македонскиот Ресторан Стоби во Прага со Марјан Коцев

По свеченото отворање на Македонскиот Ресторан во срцето на чешка ,поточно во главниот град Прага,овојпат е најавена голема забава на 17 и 18 Ноември со фолк пејачот Марјан Коцев . Од Ресторанот Стоби најавуваат организиран дочек дочек на новата година со музика во живо.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*