И Македонците во Грција пеат: Никогаш северна, една земја имам јас мила Македонија (ВИДЕО)

November 4, 2023 intvaustralia 0

Познато е дека македонците во Грција постојано пеат македонски патриотски песни а најновото видео што доаѓа од македонска шрослава таму почнува со песната која вели […]