(видео) БУГАРСКИОТ ПРОФ. ФОТЕВ: Проблемот е во Бугарија и тврдењата дека Македонците се Бугари, а Македонија никогаш не била бугарска

November 23, 2023 intvaustralia 0

Бугарскиот професор Георги Фотев во разговор за Блумберг ТВ Бугарија тврди дека Република Македонија никогаш не била бугарска. – Подвлекувам, главниот проблем е во Бугарија. […]