Македонија збогатена со уште едно духовно светилиште, поставен камен темелникот на Св.Недела во охридското село Свиништа.

November 1, 2023 intvaustralia 0

Селото Свиништа, кое е витински рај за очи и мелем за душа, се наоѓа на 20 километри североисточно од градот Охрид, во преминот на Петринска […]