Сè што е повредно од 50.000 евра, а сомнително стекнато, ќе се конфискува – овај закон ги опфака естрадните уметници но и музичарите!

November 15, 2023 intvaustralia 0

Со итни постапки до конфискација на нелегално стекнат и непријавен имот, но наместо во кривична, во граѓанска постапка. Ова е дел од новиот Закон за […]