(ФОТО) Фановите загрижени и уплашени: Еден од најдобрите македонски пејачи Спасен Сиљаноски – вечерва доживеа сообраќајна несреќа

November 20, 2023 intvaustralia 0

Познатиот македонски пејач, Спасен Сиљаноски вечерва иммал сообраќајна несреќа. Во наредниот период, тој најави дека ќе мора да паузира, откако имал несреќа. Се огласи преку […]