Македонец стана советник во општина Равесторп во Западна Австралија

October 30, 2023 intvaustralia 0

Роберт Милошески e прв советник, Австралиец со македонско потекло во Западна Австралија.  Toj на неодамнешните локални избори стана првиот Австралиец од македонско потекло советник во […]