ГАЛА КОНЦЕРТ ВО ЧЕСТ НА ВАСКА ИЛИЕВА

October 8, 2023 intvaustralia 0

По успешната соработка со Националната опера и балет, „Танец“ најави уште еден голем концерт, посветен на 100-годишнината од раѓањето на легендарната македонска пејачка Васка Илиева. […]