Колегите раскажуваат за последните денови од животот на Даки: Му откажа црниот дроб, зад себе го остави синот Стефан

October 11, 2023 intvaustralia 0

Колегите не се ни сомневале дека минатонеделникот концерт на „Танец“ ќе биде негов последен настап, нивна последна средба, бидејќи веќе од утре дента заминал на […]