Најдобиот дочек на новата година во Мелбурн е во Mystique Bar & Lounge,заедно со Цаки Кисми и Адријана Ацевска

October 5, 2023 intvaustralia 0

Оваа година за првпат организиран дочек на новата година во Mystique Bar & Lounge ,најпознатиот Македонски ресторан каде може да ги пробате сите национални Македонски […]

“Пауза за ракија “на 8 декември во Мелбурн во најдобриот Македонски ресторан “Mystique Bar & Lounge”

October 5, 2023 intvaustralia 0

Игор Димовски заедно со својот бенд во Декември имаат голема турнеја во Австралија ,на 8 ни Декември настапуваат во Мелбурн во најдобриот Македонски ресторан Mystique […]

Трпчески: Никогаш нема да користам одредница пред името! Aпсолутно сум горд што сум од Македонија!

October 5, 2023 intvaustralia 0

Македонскиот пијанист со светско реноме Симон Трпчески во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ уште еднаш го промовира својот патриотизам и својата љубов кон татковината Македонија. […]