(ВИДЕО) Со интонирање на химна секој понеделник ќе почнува наставата во Аеродром

October 3, 2023 intvaustralia 0

Со интонирање на државната химна, секој понеделник ќе започнува наставата во сите основни училишта на територијата на Општина Аеродром. Ваква информација со видео од денешното […]