Неверојатна животна приказна за наша жена, која 1970 година се преселила во Австралија, бракот и се распаднал и сама изгледала две деца со прекувремена работа, за цел работен век само три пати на Божиќ била слободна

October 24, 2023 intvaustralia 0

Македонците се вреди луѓе. Една таква животна приказна за македонска мигрантка во Австралија пренесува и австралискиот медиум SBS Macedonian, за неверојатната Веса од охридско, која […]