На 61 година почина македонскиот виртуозен хармоникаш МАЕСТРО МИЛАН ЗАВКОВ

February 7, 2023 intvaustralia 0

Плоден музички творец, врвен инструменталист и композитор, првенецот на македонскиот ансамбл Танец и долгогодишен раководител на оркестарот, еден вистински скромен и прекрасен човек. Маестро Милан […]