Нова песна и спот на Дани Даниела ,спотот се снимаше во Австралија

January 7, 2023 intvaustralia 0

Актрактивната фолкерка Дани Даниела деновиве покрај нејзиниот новогодишен настап во Австралија снимаше и спот на неколку локации низ Австралија.Новата песн ана Даниела е насловена Две […]