Трпчески: Никогаш нема да користам одредница пред името! Aпсолутно сум горд што сум од Македонија!

February 19, 2023 intvaustralia 0

Македонскиот пијанист со светско реноме Симон Трпчески во интервју за црногорскиот весник „Вијести“ уште еднаш го промовира својот патриотизам и својата љубов кон татковината Македонија. […]