По кусо боледување синоќа починал легендарниот македонски кларинетист и саксофонист, Ферус Мустафов

May 22, 2023 intvaustralia 0

Ферус имаше мозочен удар на 26 април и од тогаш беше во болницата „8 Септември“.На социјалните мрежи, пријателите и членови на семејството веќе почнаа да […]