(Видео )НАЈЕМОТИВНАТА ЕМИСИЈА од сите, И тага и среќа едновремено… Оваа сабота во Македонското музичко талент шоу Нови и млади

April 27, 2023 intvaustralia 0

Николче Грезоски од Битолско Цапари е еден од кандидатите во Македонското талент шоу Нови и млади ,тој во првиот круг успешно помина,но радоста траеше три […]

Ова е новата Македонска гордост ,на само 16 години имаше турнеја во Австралија,погледнете како беше пречекана!

April 18, 2023 intvaustralia 0

Јована Богданооска е една од финалистите во Македонското музичко талент шоу Нови и млади , и како награда од организаторот на оваа емисија ИНТВ беше […]

Игор Андреевски промовираше нова песна и спот снимен во Австралиа

April 18, 2023 intvaustralia 0

Игор Андреевски за врме на мини турнејата во Австралија снимаше видеозапис за неговата преработка Крчмару.Спотот се снимаше на неколку ллокации во Австралија.Да подсетиме Игор Андреевски […]

Петок и сабота новотворениот Bar & Lounge MISTIQUE ке работи до утринските часови,ке ве забавуваат Цаки Кисми со неговиот бенд

April 11, 2023 intvaustralia 0

Овај викенд Петок и Сабота во MISTIQUE луда забава со неповторливиот Цаки Кисми со неговот бенд , отворено ќе биде до раните утрински часови влезот […]

Оваа сабота во Мелбурн спектакуларен концерт со Цаки Кисми и Јована Богданоска

April 5, 2023 intvaustralia 0

Оваа Сабота во еклузивниот “Шелдон ” е закажан големиот концерт на неповторнилиот Цаки Кисми и девојката со ангелски глас Јована Богданоска.По успешната Австралиска туррнеја на […]