Македонски пејачи тргнаа со авион за Скопје слетаа во Софија!

October 12, 2022 intvaustralia 0

Македонските пејачи Слаткар,Сузана Гавазова,Влатко Миладиноски,Дарко Стојаноски и Фаворити и екипа на ИН продукција по успешниот концерт во Швајцарија Авионски тргнаа за Македонија ,слетаа во Бугарија. […]