По повод патронатот на црквата Sveti Gorgi Kratovski Hamburg МАКЕДОНСКА ВЕЧЕР

На оваа вечер ќе имаме чест да ги слушаме најубави македонски песни отсвирени од страна на реноминираниот бенд Bumbari Bend и вокалот на Elena Naumova Настанот ќе се оддржи на 24ти Фебруари 2024 година – Сабота со почеток во 19:00 часот во просториите на Bellagio Eventhouse Hamburg со адреса на Billstedter Hauptstraße 51, 22111 Hamburg. Како до билети за овој настан? Цените на билетите се во неколку категории и тоа: Возрасни: 30 Евра Деца: 15 Евра На влез: 40 Евра За сите заинтересирани кои би сакале да резервираат и своја маса истото можат да го направат по цена од 350 евра. Во цената се вклучени 8 влезници и едно шише пијалок по ваш избор. Воедно се бараат донации за изградба на самата црква. IBAN: DE442005055001066210533 BiC:HASPDEHHXXX За сите информации или доколку имате дополнителни прашања можете да ни се обратите на нашиот мејл: info@mpco-hamburg.de Билетите ќе бидат во ограничена количина заради капацитетот на просторот и затоа побрзајте и набавете го вашиот билет за оваа незаборавна вечер. Жива била Македонија!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*