Статус кој ја крена Македонија на нозе: Да седнеш со Бугарите да се расправаш дали сме Македонци и од кога сме – тоа е синдром на caмоуништување

December 11, 2021 intvaustralia 0

Да ја имаш Лидија од Македонија, првата христијанка во Европа, Да го имаш 1100 години Свети Наум и неговиот манастир, 1000 години Бигорски, 1100 години […]