Овај викенд забавата во Мелбурн е во Македонскиот ресторан Mystique

По успешниот концерт во Перт на Цаки Кисми овај викенд Четврток,Петок и Недела ќе ги забавуваат гостите во Mystique Bar & Lounge  .

Резервирајте на време

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*