Македонијо среќен празник : Сузана Гавазова денес ги засени политичарите

September 8, 2020 intvaustralia 0

По повод Денот на независноста на Република Македонија, 8 Септември, една од најпознатите фолк пејачки во Македонија Сузана Гавазова, направи специјална фотосесија, а празникот покрај […]