ВРАЧУВАЊЕ НА НАГРАДАТА „ЖИВОТНО ДЕЛО”, НА ГОДИНАШНИТЕ ЛАУРЕАТИ, МУЗИЧКАТА ГРУПА „БИСЕР” И НЕЈЗИНИТЕ ЧЛЕНОВИ 02.09.2020

September 3, 2020 intvaustralia 0

Денес, по повод празникот „2-ри Септември“, Денот на ослободувањето на Демир Хисар, свеченостите започнаа со полагање цвеќе на споменичните обележја во Демир Хисар и оддавање […]