Последното полуфинале ни го најавува големото финале

Почнувајќи од октомври 2023 третата сезона на македонското талент шоу завршува на 9, односно 10 јули. Со последната понуфинална емисија која ќе ја проследиме оваа сабота се комплетира списокот на финалистии нивниот број кој најавува супер возбудливо финале. Во четвртата полуфинална емисија пееја Онур Беќировски од Скопје, Тамара Ристеска од Охрид и Шеип Исакоски од Подгорци. Нивниот талент за пеење го оценуваа нашите почитувани уметници Елена Јовческа ,  Ташко Каранфиловски,  Ален Хасановиќ . Четвриот член на жирито е бизнисменот кој долги години живее во Австралија , Ник Ристоски , тој во 2004 го организираше првиот концерт на вечниот Тоше во земјата на кенгурите. Кореограф чие име е поврзано со отворањето на  фасцинантната Опера Сиднеј. Кандидатите со нивната младост и слободна комуникација имаа одлична интеракција со жирито но и со публиката присутна на летната сцена на ИН ТВ.Сето ова го гледаме во сабота во 14.00 премиерно на ИНТВ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*