” Ниту прва ниту последна” нова песна на Христијан Крстески

Финалистот од втората сезона на Македонското талент шоу и трет според гласовите на публиката Христијан Крстески ја сними песната “Ниту прва ниту последна”. Истата ја доби како награда за пласманот во шоуто. Автори се Златко Миладиноски и Анита Даева, а Ване Петкоски и ИН Продукција наскоро ќе направат и спот. Песната е весела, која одговара на карактерот на Крстески. За потсетување првите тројца од публиката како награди добија песни и видео записи за истите. Најдобрите според стручното жири парични награди кои ги обезбеди светскиот бренд во произвотство на камп приколки ” Majestic Caravans” . Премиерата на ” Ниту прва ниту последна” можете да ја слушнете во првата емисија од третата сезона на македонското талент шоу оваа сабота на ИН ТВ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*