Алтернатива бара меѓународна истpaга Moнструм, Алфа, Диво насеље, Алмир Алиу како дел од договорот за влегување во Влада

December 4, 2021 intvaustralia 0

Алтернатива ќе биде дел од Владата и од парламентарното мнозинство, одлучи вечерва Централниот совет, највисокото тело на партијата. Како што изјави партискиот портпарол Орхан Муртезани, […]