101 знамиња со сонцето од Куклеш во Куратица!

Новото упориште на Македонизмот е во Куратица Охридско,таму деновиве беа поставени дури 101 знаме со сонцето на Куклеш и едно големо од 5 метра.

Кој ги поставил селаните велат не знаат,ама нема да дозволат по никоја цена да се извадат.Разбиваме досада 😉 Kuratica Tasha Casti Pere Sva Josifoski Ivan Kotoski Filip Petkoski Pece Ristoski Goce Baloski Марио

Gepostet von Горан Ангелоски am Sonntag, 29. März 2020Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*