Чистиме риби на Алјаска за 220 евра дневница: Рацете ни се смрзнати, мозокот не може да издржи 16 часа работа но брзи пари само така може да се заработат!

January 14, 2022 intvaustralia 0

Поради искуството што го стекна за време на трите престојувања во фабриките за риби, Јелена вели дека луѓето често ја прашуваат како се условите за […]

Сопругата на Кастриот не разбрала убаво на француски: Aмбасадорот на Франција порача дека нема датум

January 14, 2022 intvaustralia 0

Со вчерашното претставување на приоритетите на француското претседателство со ЕУ стана јасно она што и од порано се знаеше дека Македонија нема да добие датум […]