Претседателот на Мадагаскар: СЗО ни Понуди 20 Милиони Долари Мито ако си го Укинеме Домашниот Лек за Ковид!

September 6, 2021 intvaustralia 0

Машата на глобалофашистите СЗО, пак фатена во незаконски и грозни дејанија. Претседателот на Мадагаскар, Андри Рахоелина рече дека единствената причина што глобалните институции одбиваат да прифатат […]

Доколку настани смрт кај вработено лице, работодавецот на починатиот, на неговата фамилија треба да им исплати три просечни плати.

September 6, 2021 intvaustralia 0

Исто така и децата, брачниот партнер или родителите на починатиот кои што живееле во иста заедница со починатитот (без разлика дали лицето што починало било […]