Стојко Стојков за „Пресинг ТВ“: Зошто е толку тешко Радев и Бугарија да признаат македонското малцинство?

December 17, 2021 intvaustralia 0

Македонците во Бугарија реагираат на изјавата на претседателот Румен Радев кој ги праша македонските власти зарем било толку тешко да „додадете еден, единствен збор – […]