ВУЧИЌ: Македонија купува струја по 400 евра, нас не чини по 52 евра, a продаваме по 499 евра

December 12, 2021 intvaustralia 0

Вчера на една земја од регионот и дадовме мала количина на електрична енергија, имавме повеќе струја, добра хидрологија, добра акумулација, во изминатиот период имавме доволно […]