Објавен разговор помеѓу Ѓоковиќ и граничната полиција: Ми давате 20 минути да ви обезбедам докази во четири наутро!?

January 12, 2022 intvaustralia 0

Федералниот суд на Австралија објави докуементи во кои стои транскрипти од разговорот на Новак Ѓоковиќ и претставниците на граничната полиција на аеродромот. Ѓоковиќ со проблем се […]