Освен моменталното ослободување, СУДОТ НАЛОЖИЛ ИСПЛАТА ЗА ОТШТЕТА! Еве колку ПАРИ ќе легнат на сметката на Новак

January 10, 2022 intvaustralia 0

Освен морална сатисвакција Новак добива и парична надокнада! Судот во Мелбурн ги обврзал австралиските власти на Ѓоковиќ да му се исплати отшетета од половина милион […]

НОВАК ЈА ПОБЕДИ АВСТРАЛИЈА: ДРЖАВАТА КЛЕКНА И МУ ПОНУДИ НА ЃОКОВИЌ СПОГОДБА, МУ ЈА ВРАТИЈА ВИЗАТА

January 10, 2022 intvaustralia 0

Новак Ѓоковиќ доби официјална дозвола за влез во Австралија. Австралискиот судија Ентони Кели истакна дека аргументите на локалните власти се ништовни и ја поништи нивната […]

За новиот премиер нов прибор за јадење – Владата ја подновува кујната за над 37.000 евра, 88 евра една чинија, а 10 евра нож

January 10, 2022 intvaustralia 0

Новиот премиер во Владата ќе биде дочекан со нов прибор за угостителство. Службата за општи и заеднички работи ја подновувава владината кујна. Покрај бела техника […]