(Видео) Ќе ви се нacолзат очите: Со години лeжeвме во бугарски затвopи само бидејќи се деклapиpaвме како Македонци

January 5, 2022 intvaustralia 0

Стојан Георгиев и Стојан Герасимов не се откажуваат од својата борба за правата на Македонците во Бугарија. Тие и натаму се активни во забранетите македонски […]