(видео)Форум бенд од Прилеп ,промовираа нов проект со подзаборавени Македонски песни

После подолго време една од најпопуларните Прилепски групи Форум бенд снимаше Нов проект , проектот е со познати македонски рефрени изведени во нивни стил. видеото за овај проект се снимаше во Хотел Ресторан Лозар во Битола за видеото беше задолжена ИН просукција а за тонот Мендо Ташкоски.Видеата се промоvираат премиерно на Сателитската ИНТВ, која веќе е достапна и накои кабловски оператори во Македонија ,Европа ,Америка и Австралија зрачи веќе 12 години.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*