Дали го погледнавте новиот спот на Нена Дулева!?

Фолк дивата Нена Дулева се враќа повторно на фолк сцената , после летното шоу со нејзини песни кое го снимаше за Сателитската ИНТВ ,овојпат снимаше преработка насловена како “Елено моме” видеоаписот се снимаше во нејзиниот роден град Велес на неколку локации,а го снимаше ИН продукција .

Во водеозаписот освен нена се појавуваа и неколку статисто од Куд Коле неделковски од Велес. Спотот беше промовиран на Сателитската ИНТВ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*