(видео)Форум бенд со нов проект

После подолго време една од најпопуларните Прилепски групи Форум бенд снимаше Нов проект , проектот е со познати македонски рефрени изведени во нивни стил. видеото за овај проект се снимаше во Хотел Ресторан Лозар во Битола за видеото беше задолжена ИН просукција а за тонот Мендо Ташкоски.Видеата ке се промозираат премиерно на Сателитската ИНТВ овие денови .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*