Охриганец во Чешка отвора еклузивен ресторан

Охриганецет Јован Буџакоски кој подолго време живее и работо во Прага овај викенд отвара еклузивен ресторан во центарот на Прага.На отворањете гостите ќе ги забавува Наум Петрески. Во ресторанот ќе ја има цела Македонска кујна но и други специјалитети .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*