Нена Дулева се врака на Македонската фолк сцена

Фолк дивата Нена Дулева се враќа повторно на фолк сцената , после летното шоу со нејзини песни кое го снимаше за Сателитската ИНТВ ,овојпат снимаше преработка насловена како “Елено моме” видеоаписот се снимаше во нејзиниот роден град Велес на неколку локации,а го снимаше ИН продукција .

Во водеозаписот освен нена се појавуваа и неколку статисто од Куд Коле неделковски од Велес. Спотот ќе се промовира следната недела на Сателитската ИНТВ и неколку други Македонски Тв кои ја негуваат Македонската музика .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*