По кусо боледување синоќа починал легендарниот македонски кларинетист и саксофонист, Ферус Мустафов

Ферус имаше мозочен удар на 26 април и од тогаш беше во болницата „8 Септември“.На социјалните мрежи, пријателите и членови на семејството веќе почнаа да се простуваат од легендата на ромската песна.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*