Се стеснува кругот во Македонското талент шоу,ги имаме првите полуфиналисти

На почетокот од Јули е закажано финалето на Македонското музичко талент шоу Нови и млади , првата емисија од четврт финалето се емитуваше виќендов и ѓи имаме и првите полуфиналисти Адреј Грковски од Скопје , Христијан Петревски од Скопје ,Љупчо Божиновски од Скопје ,Немања Денциќ од Скопје и Катерина Таневска од Кичево а останатите ќе имаат уште една прилика во специјалната емисија .

погледнетеа целата емисија

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*