Се трага по две девојчиња на кои последна трага им е попладнево кај „Веро Џамбо“

На социјалните мрежи се шири апел за помош во пронаоѓањето на две малолетни девојчиња, кои последно биле видени денеска во 15:50 кај трговскиот центар „Веро Џамбо“ во Центар.

Станува збор за 12-годишната Антонија Јанкова, чија мајка го објави апелот и 14-годишната Радмила Иванова, двете од Струмица. Во Скопје дошле на ексурзија. Телефоните им се исклучени.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*