(Видео )НАЈЕМОТИВНАТА ЕМИСИЈА од сите, И тага и среќа едновремено… Оваа сабота во Македонското музичко талент шоу Нови и млади

Николче Грезоски од Битолско Цапари е еден од кандидатите во Македонското талент шоу Нови и млади ,тој во првиот круг успешно помина,но радоста траеше три дена ,после три дена му почина едногодишниот син .Во мегувреме тој ја извести продукцијата дека се откажува од понатамошно учество.Во мегувреме кога дојде ред за вториот круг покрај лошата имаа и добра вест ,имено неговата сопруга Јагода гу убеди да го продолжи шоуто и токмо на емисија посака да му го соопшти полот од нивното ново дете. погледнетего видеото ..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*