Дани Даниела во Австралија снимаше спот

Младата и атрактивна фолкерка Дани Даниела за новата година настапуваше во Австралија ,каде ги забавуваше нашинците во еклузивниот ресторан Sheldon,Дани престојот од неколку денови во Австралија го искористи за снимање на спот на нејзината најнова песна насловена “ДВе срца” освен Дани во спотот се појавува и познат манекен од Австралија и е сниман на неколку локации низ Melbourne. Дани Даниела има закажано голема Австралиска туернеја низ Австралија во Октомври оваа година заедно со Ташко Каранфиловски и побеничката на Македонското музичко талент шоу Анастасија Митровска.

погледнетего спотот

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*