АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА МАЛИОТ МАТЕЈ ОД ДЕЛЧЕВО

Потребни сме му на малиот јунак Матеј. Матеј Стоилов има десет години и е дете со посебни потреби. Матеј боледува од аутизам со мизојална темпорална склероза, интелегенција со процент од 49% метаболопатија и епилепсија. Дијагностицирано е оштетување на мозокот од левата страна кој има тенденција за проширување и кон десната страна.

Трансакциска сметка за донации:
‎‎240 1671025375 13
Уни Банка

Повеќе информации на следниот линк 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*